Kvalitetsdigitalisering & vektorisera

Broderi jobb är en DIGITISERING ger en högkvalitativ broderi digitalisering och VECTOR konst service till en mycket låg kostnad. Broderi jobb ger konstverk och digitalisering tjänster i USA, Storbritannien, Kanada etc.

ta en titt på vår
Varför välja oss?
Gratis design

Vi tillhandahåller provordern gratis för att göra kunden nöjd med vår kvalitet och service. Eftersom vi tror på kundtillfredsställelse. Du kan skicka en logotyp till oss för att digitalisera. Du kan alltid kontakta oss på vår försäljningsavdelning på vår mail (sales@embroideryjob.com) eller ring oss.

24/7 Tillgänglighet

Vi arbetar 24/7 tillsammans med två lag och skift för dag och natt och tillhandahåller broderingsdigitaliseringstjänster över hela världen. Vår dedikerade supportpersonal är tillgänglig för att lösa alla frågor du har inom 24 timmar (garanterat), Om du behöver omedelbar hjälp ger vi 24/7 service till våra värdefulla kunder. Bara slå och vi kommer vara där.

2 timmar omgång

Turnaround-tid När du arbetar med oss ​​kan du vara säker på att du kommer att få din raster till vektoromvandlingstjänster eller broderidigering i färdtid. Vår tur över tid är mestadels inom 1 till 2 timmar, men i vissa fall, som involverar invecklat arbete kan omsättningen överstiga 12 timmar.

Enkel betalningsmetod

Kunderna presenteras med en fullständig och detaljerad faktura i slutet av varje order. Fakturan visar alla tjänster, liksom andra betalningsuppgifter. När den slutliga ordern levereras debiteras kunden via kreditkort. Vi accepterar Visa / MasterCard och PayPal för betalningar.

 EmbroideryJob ©2019 
 with from Ovi's Lab!